Potpisao ih je fra Ivo Pavi? Biti katolik je lako ve? Bog daruje zdravlje Kad nastupi bolest prvi korak jest taj da se okrenemo Bogu i da ga zamolimo da nas ozdravi. U knjizi Izlaska Bog progovara preko proroka Mojsija: Mojsijeva sestra Mirjam ozdravila je od gube kad je Mojsije molio: U Novom Zavjetu vidimo mnoge bolesnike kako dolaze k Isusu i bili su izlije? A on bi na svakoga stavljao ruke i ozdravljao ih.? Apostol Jakov u svojoj poslanici sve nas poti? Po molitvi u ime Isusovo je ozdravio. Ne fra ivo pavić incontri da je fizi? Darovati ili prikazati sv. Jer misa je mjesto gdje po?

Fra ivo pavić incontri Postoji li prokletstvo?

Ono je lijek besmrtnosti. Vidio sam mnoga ozdravljenja koja su se dogodila za vrijeme mise. Jer misa je mjesto gdje po? Potpisao ih je fra Ivo Pavi? U Novom Zavjetu vidimo mnoge bolesnike kako dolaze k Isusu i bili su izlije? Ako je bolest posljedica grijeha onda je Isus Lijek za bolesti. Nakon dugo godina ispovjedio se, i potpuno ozdravio. Mnogi i nakon ispovijedi imaju s tim problema. Iskreno se pokajao za grijehe. U Knjizi proroka Siraha?

Fra ivo pavić incontri

Mise za Božić u župi Šurkovac! U ponedjeljak slavit ćemo svečano misu POLNOĆKU. U utorak je BOŽIĆ. Mise ćemo slaviti u Šurkovcu u 11 sati, u Kalajevu u 13 sati. Jan 10,  · Krštenje Gospodinovo. Molitveni susret u Šurkovcu. Susret i sv Misu predvodi župnik fra Ivo Pavić. Media/News Company. Gruppo di preghiera di Padre Pio Sturno. Religious Organization. PADRE IVO PAVIC´ frate minore FRANCESCANO CARISMATICO di origine CROATA. Tema dell’incontro: Mercoledì 24 Febbraio presso la Chiesa “S.S. SALVATORE” Piazza Lazzaro Liberatori Collepardo PROGRAMMA: ORE PREGHIERA del Santo Rosario. La preghiera – Nel nome di Gesù. – Canti di lodi e invocazione allo Spirito Santo.

Fra ivo pavić incontri